Internetprojecten, Webdesign en Computerreparaties.
© 2014 Domero
Domero

Welkom op onze website. Domero is gevestigd in de stad Groningen en ontstaan in 2014 uit een aantal kleine eenmanszaken. Met reeds 15 jaar ervaring in het produceren van uiteenlopende websites en zelfs 30 jaar ervaring in het programmeren en repareren van computers is Domero echter geen onervaren bedrijf.

Een website in uw huisstijl.

Om tot een voor u geschikte website te komen, nemen we eerst met u door in welke stijl uw website op het Internet zichtbaar zal zijn. U kunt zelf uw graphics aanleveren, of u laat dit over aan de uitstekende grafisch ontwerpers van Domero. Heeft u nog geen eigen huisstijl dan kunnen we deze samen met u ontwikkelen, inclusief logo, visitekaartjes en briefpapier.

Implementatie van uw doelstellingen.

De werking en inhoud van de site zal grotendeels bepaald worden door het gewenste surfgedrag van de bezoekers door uw site heen. Deze functionaliteit bepaalt de te gebruiken gegevensbanken, die zichtbaar worden als invoervelden. Via een Content Management Systeem (CMS) krijgt u een gewenst overzicht van alle op de site ingevoerde gegevens. Dit is bijzonder nuttig in het geval van bijv. inventarisatiebeheer of geautomatiseerde BTW-overzichten voor de belastingdienst.

Pakkend taalgebruik.

De op de site gebruikte teksten zijn verantwoordelijk voor helderheid en transparantie naar de bezoeker en klant toe. U kunt zelf uw teksten aanleveren of deze laten opstellen door één van de tekstschrijvers van Domero. Natuurlijk maken wij ook multitalige sites.

De modernste technieken.

Domero maakt haar sites in de nieuwste HTML5/CSS3 standaard in xHTTP, zonder gebruik te maken van bestaande frameworks of andere 3rd-party software. Via JavaScript communiceert de site met onze zelfgemaakte AJAX scripts, wat ervoor zorgt dat uw site altijd de allernieuwste gegevens weergeeft. Alle pagina's worden bij de eerste aanroep van de site vooraf geladen, zodat de site niet ververst tijdens het bladeren door de site, en tevens alle pagina's hun inhoud continu bewaren. Hierdoor zal de site zeer snel en intuïatief in het gebruik zijn.

Veilig, snel en betrouwbaar.

Domero heeft beveiliging hoog in het vaandel. Natuurlijk wilt u dat nooit iemand bij uw gegevens kan komen, en dankzij het gebruik van geadvanceerde encryptietechnieken kunnen we dit garanderen. Anti-flood protectie voorkomt brute-force-attacks bedoeld om bijvoorbeeld uw wachtwoord te achterhalen.
Normaliter hosten wij uw website bij TransIP, al is dit geen noodzaak. Voor eenvoudige sites gebruiken wij een zeer snelle VPS, en brengen wij geen hostingkosten in rekening. Een eigen VPS is verkrijgbaar vanaf €120,- per jaar, afhankelijk van uw wensen. Natuurlijk zijn voor grote projecten passende oplossingen beschikbaar zoals een load-balancing systeem over meerdere U's rackspace. De kosten van uw nieuwe domeinnamen betaalt u jaarlijks, en beginnen bij €10,- per jaar voor een .nl domein.
Uw eigen winkel op Internet

Steeds meer mensen kopen de door hun gewenste goederen en diensten online via het Internet. Voor vele ondernemers is het (laten) opzetten van een eigen webwinkel echter nog een (te) grote stap. Domero verkleint deze stap door elke webwinkel geheel op maat af te stemmen op uw huidige bedrijfsproces.

Persoonlijke benadering.

Domero gebruikt geen standaard winkels. De producten zullen worden aangeboden op een wijze die geheel past bij uw bedrijf. Natuurlijk kan elk product worden voorzien van alle denkbare informatie zoals foto's, beschrijvingen, bezorginformatie, gewicht, afmetingen, etc. Ook kunt u periodieke reclames invoeren, die bijvoorbeeld op de homepage zichtbaar zijn.

Geautomatiseerd voorraadsbeheer.

Na het invoeren van uw huidige inventaris neemt uw site het inventarisatiebeheer van u over. Alles wat u online verkoopt wordt automatisch in uw inventaris verwerkt, en wat u buiten het Internet verkoopt kunt u in het administratiesysteem zelf invoeren. Het systeem kan u waarschuwen als een product uitverkocht dreigt te raken en draait automatisch de BTW-overzichten voor u uit. Ook kunt u aangeven welke producten u heeft bijbesteld en of deze zijn geleverd.

Betaalsystemen.

Er bestaan diverse betaalsystemen op het Internet. Bedenk echter dat het aanschaffen van betaalsystemen niet gratis is. Voor de Nederlandse markt is meestal iDeal voldoende, maar u kunt ook kiezen voor bijv PayPal, bankoverschrijvingen of Creditcards. U kunt zelf bepalen of u de kosten van deze betalingen in de productprijs opneemt of apart afrekent.
Romiso.com

Domero begint een eigen platenmaatschappij onder de naam 'Romiso'. De doelstelling is muzikanten weer inkomsten te verschaffen d.m.v. platenverkoop. Hiertoe hebben we een uniek nieuw concept ontwikkeld. Dus hou deze site in de gaten of je nu artiest of muziekliefhebber bent!
LichtSnel.nl

Domero heeft reeds 12 jaar een eigen IRC chatcommunity onder de naam 'LichtSnel'. Hier brengen we mensen bij elkaar om elkaar te stimuleren op sociaal en zakelijk vlak. Zo vind je op LichtSnel bijv. DJs die live interactieve radio maken terwijl ze inspiratie opdoen van hun chattend publiek die verzoekjes aanvragen.
re-cycler.nl

re-cycler is reeds 12 jaar fietshersteller in Groningen en uitgegroeid tot ons inziens één van de kwalitatief beste, met een enorme kennisschat. Domero en re-cycler zijn een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij Domero de verkoop van gerestaureerde fietsen via Internet verzorgt.
UniBot IRC Client

Uniform IRC client bot made in Perl 5

⋆ Supports all well known networks (Hybrid, IRCNet, UnderNet, QuakeNet, FastNode, etc)
⋆ Add events (almost all RAW supported) and timers
⋆ Compatible with Services like ChanServ and NickServ
⋆ Automatic register and identify
⋆ Gain description information on nicks in idle-time
⋆ Join channels automatically
⋆ Anti-flood and line-splitup
⋆ Very advanced configuration to make your bot do anything you want
⋆ Language: Perl 5.xx.x
⋆ Required modules: None
⋆ Platform: All
⋆ Stable version: 1.1.3

Alle begin is moeilijk

Voordat we kunnen beginnen aan het bouwen van uw website zullen we een aantal vragen moeten beantwoorden. Zoals "Welke domeinnaam is nog vrij en voor u geschikt?", "Wat wilt u bereiken met uw website?", "Welke informatiestromen uit uw bedrijfsproces zullen op de website worden geïmplementeerd?", Welke kleuren, graphics
gaan gebruikt worden? Wat wordt de
uitstraling van uw website?" en "In
welke talen moet uw website leesbaar
zijn?". Als door het beantwoorden van deze vragen een goed beeld is ontstaan over de te volgen koers kan verder worden gegaan met het ontwikkelen van een framework voor uw site.
Informatie is de interpretatie van gegevens

Voordat we precies weten welke pagina's moeten worden gecreëerd, zal het nodig zijn zoveel mogelijk gegevens te vergaren over het proces dat u zichtbaar wilt zien in de interactie van een bezoeker met uw website. Uit deze informatie wordt een functioneel model opgesteld die uiteindelijk wordt vertaald in een technisch model, welke wordt geïplementeerd als gegevensbanken die worden aangestuurd door de website. De complexiteit hiervan is
geheel evenredig met de complexiteit
van de doelstellingen van uw website.
Meten is weten

Als de website is geïmplementeerd, volgt een uitvoerige testfase om te kijken of alles werkt zoals bedoeld is. Na eventuele aanpassingen, wordt de website bevroren, de gegevensbanken die testgegevens bevatten gewist en kan de website worden gelanceerd op het Internet.
Gevonden worden op het Internet

Uw website zal zijn geoptimaliseerd om zo goed
mogelijk te kunnen worden gevonden met de
Google zoekmachine. Bedenk echter dat uw
notering hoger wordt met het aantal sites dat
naar uw website linken. Het is daarom verstandig
uw site op diverse sociale media te adverteren en op sites als startpagina.nl, zodoende uw netwerk te vergroten van mensen die uw site vermelden.
Correcte nazorg

Nadat uw site draait op het Internet
zal Domero niet stoppen met de
ondersteuning van uw doelstellingen,
welke zich wellicht in de toekomst
zullen uitbreiden of wijzigen. Domero zal u blijven ondersteunen bij vragen over uw website en wensen tot het veranderen of uitbreiden van uw website.

Computer Reparaties in de stad Groningen

Werkt uw computer niet naar behoren, dan belt u Domero! Wij komen bij u thuis langs om te kijken wat het euvel is, en brengen advies uit over de stappen die u zou kunnen nemen om uw computer weer optimaal te krijgen.
Ook kan Domero uw computer sneller maken door deze te upgraden, of een geheel nieuwe computer op maat voor u te bouwen geheel naar uw eigen wensen. U heeft al een eenvoudige PC voor € 300,- en hoeft een zeer brute 'gamers-bak' waar de allernieuwste spellen Full-HD met minimaal 50fps kunnen worden gespeeld, u niet meer te kosten dan € 700,- (excl monitor en harde schijven).
De gebruikte hardware is dan volledig op elkaar afgesteld en van hoogwaardige kwaliteit om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, iets wat vele commerciële aanbieders vaak nalaten door op componenten te bezuinigen. U krijgt een sneller en zuiniger systeem waardoor u veel geld bespaart, zeker op de lange termijn. Maak een afspraak om te zien wat voor u de mogelijkheden zijn.

Wanneer schakelt u Domero in?!

 • Uw computer is heel erg traag geworden.
 • Uw Windows vertoont blauwe schermen.
 • Uw computer herstart soms spontaan.
 • Uw Windows geeft meldingen over het niet legaal zijn, of beveiligingskwesties.
 • Uw bank zegt dat u Windows XP niet meer mag gebruiken.
 • Uw computer geeft popups waar u geen raad mee weet.
 • Uw windows start niet meer door, of geeft een knipperende cursor na het laden.
 • Uw computer geeft een zwart scherm bij het opstarten.
 • Uw computer start op met wat bliepjes en stopt daarna.
 • Uw computer start niet meer op.
 • Domero


  Michel Kuipers
  06 - 24 64 96 06
  van 10:00 tot 22:00 uur.
  Contact formulier

  Uw naam
  Bedrijfsnaam
  Telefoon
  Email
  Uw bericht
  Verstuur